FAQ

Voor welke organisaties en branches is DigiWelkom interessant?
Het concept kan binnen vrijwel alle branches worden toegepast. Binnen traditionele receptie omgevingen kan het dienen om medewerkers te ontlasten en efficiency te verhogen. Daarnaast is DigiWelkom goed toepasbaar voor bedrijfsverzamelgebouwen of kleine organisaties waar vanuit kostenoverwegingen nu helemaal geen receptie faciliteit is. Ook kunnen service suppliers, aanbieders van Receptie- en Facility services DigiWelkom in hun portfolio opnemen om de dienstverlening aan klanten te verbreden.
Wat levert DigiWelkom op?
De meerwaarde van digitale klantontvangst is voor iedere organisatie anders. DigiWelkom kan worden ingezet om inzet van receptie personeel te reduceren. Hierbij kan een besparing op eigen FTE's of reductie van externe inhuur worden gerealiseerd. Doorgaans is een terugverdientijd (ROI) van 6-12 maanden realiseerbaar. Andere organisaties kiezen bewust voor DigiWelkom als belangrijk onderdeel binnen een hospitality concept. In deze situatie ligt de focus niet op besparing van FTE's, maar in het verhogen van het service niveau. Doordat administratieve taken wegvallen voor de receptionist(e) kan deze een rol spelen als host(ess) om bezoekers en gasten te ontvangen.
Wat kost DigiWelkom?
De kosten zijn afhankelijk van het door u gewenste proces voor digitale klantontvangst. Hierbij worden de configuratie en de functionaliteiten die via de zuil worden aangeboden aangepast op uw wensen. Via het tabblad (Prijsindicatie) kunt u een inventarisatie formulier opvragen. Op dit formulier schetst u het door u gewenste proces en functionaliteiten en op basis daarvan ontvangt u de prijsindicatie.
Draagt DigiWelkom bij aan de veiligheid binnen de organisatie?
Ja, u heeft meer inzicht in de bezoekers. Enerzijds doordat u eenvoudig aanwezigheids- of BHV-lijsten kunt opvragen. Anderzijds via de (optionele) ID management toepassingen kunt u nagaan of bezoekers gebruik maken van mogelijk valse ID-bewijzen. Hierdoor houdt u mogelijk ongewenste bezoekers buiten de deur.
Kunnen we DigiWelkom ook 'as-a-service' afnemen?
Ja, de zuil kan op locatie worden geplaatst, maar u kunt de centrale (server) software laten hosten in ons datacenter. U hoeft dan zelf geen server aan te schaffen of te (laten) configureren door uw IT afdeling en bent u gewaarborgd van continuïteit in het (technisch en eventueel functioneel) beheer van het systeem.
Is DigiWelkom standaard of maatwerk?
DigiWelkom is een standaard product van Logis.P, maar kan op zeer veel verschillende manieren worden ingericht en geconfigureerd. Daarom is de oplossing voor zoveel verschillende organisaties goed inzetbaar. Wilt u toch specifieke toevoegingen (of koppelingen met uw bedrijfssystemen) dan kunt u terugvallen op de ontwikkelcapaciteit van Logis.P om uw wensen door ons te laten realiseren.
Wat als we speciale eisen en wensen voor de Digitale Receptie hebben?
Dan bent u bij DigiWelkom aan het juiste adres! Enerzijds omdat DigiWelkom zeer veel uitbreidingsmogelijkheden kent (van o.a. het leveren of integreren van Bezoekersregistratie-, of afsprakensysteem, ID management en koppeling aan elektronische deursluitingen tot aan indoor wayfinding. Maar anderzijds omdat we als 'full service provider' graag meedenken om ook uw eventuele nieuwe wensen mogelijk te maken. Daarbij staan we open voor 'joined development' en co-creatie, om in samenwerking nieuwe functionaliteiten aan (DigiWelkom)toe te voegen.
Hoe kom ik meer te weten over DigiWelkom?
Click - Call - Face... Klik op het (contactformulier) om uw vragen aan ons kenbaar te maken en we voorzien u direct van de gevraagde informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een webinar te volgen. Ook kunt u met ons bellen om uw vraag te stellen. Het nummer is: (+31) 38 - 423 43 48. Liever face-to-face contact? Via een afspraak -en dit kan ook via een gepersonaliseerde on-line meeting voor uw organisatie- leggen we u graag de mogelijkheden en toegevoegde waarde van DigiWelkom uit.

Meer weten over DigiWelkom?
Volg een gratis webinar


Naar webinars